top of page

TIETOA MEISTÄ

Oon IHANA VISUALin perustaja, 29-vuotias Helmi. Asun avopuolisoni sekä Tofu-koiran ja Frida-kissan kanssa Järvenpäässä, Uudellamaalla. Rakastan luovan työskentelyn lisäksi syksyä, luonnonvärejä, eläimiä, takkatulta, viltin alle kääriytymistä, videopelejä, podcastejä, mindfulnessia sekä tietysti rikossarjoja.

 

Ensimmäisen järjestelmäkamerani ostin rippilahjarahoillani, mutta rakastin jo sitä ennen pokkareilla kuvaamista. Lähdinkin sitten parikymppisenä opiskelemaan Paasikivi-Opistoon audiovisuaalista viestintää pääaineina tietysti valokuvaus mutta myös graafinen suunnittelu.

 

Ensimmäiset muistot graafisesta suunnittelusta minulla on vuodelta 1997 kun piirsin Paintilla "pimeän kissan" ollessani parivuotias. Voit ihailla tuota taidonnäytöstä välilehdellä "Graafinen suunnittelu". Tämän jälkeen taittotyötä sekä visuaalisia projekteja on tullut harrastettua niin kouluprojekteissa kuin myös eri työpaikoissa. Myös omiin harrastuksiini olen pystynyt osaamistani sekä kiinnostuksen kohdettani käyttämään.

Otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä jos on jotain kysyttävää, haluat tarjouspyynnön tai haluat vain jutella tulevasta projektistasi sekä mahdollisesta yhteistyöstä.

IHANA VISUALiin voi olla yhteyksissä nettisivujen yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@ihanavisual.fi, Facebook Messengerillä tai Instagram Direct-viestillä.

Toivottavasti kuulemme susta pian!

IHANA_VISUAL_Helmi_valokuvaaja_graafinen_suunnittelija_Pöytyä
bottom of page