top of page

Sopimusehdot

Valokuvaus- sekä graafisen suunnittelun palveluiden yleiset sopimusehdot

Sopimusehdot ovat voimassa kaikissa IHANA VISUALin palveluissa, ellei muusta ole kirjallisesti sovittu.

Päivitetty 30.5.2022

YLEISET EHDOT


Valokuvauspakettien hinnat sisältävät alv 24%. Graafisen suunnittelun paketit eivät sisällä alvia.

Kun palveluntuottaja IHANA VISUAL sekä asiakas ovat päässeet yhteisymmärrykseen sanallisesti tai kirjallisesti tuotteen/palvelun tuottamisesta, osapuolet tekevät kirjallisen sopimuksen. Asiakas myös täyttää ja toimittaa esitietolomakkeen, jotta palveluntuottaja voi alkaa luomaan parhainta mahdollista lopputulosta.

Palveluntuottaja toimii Järvenpäässä, Uudellamaalla, mutta pystyy kulkemaan autolla lähikuntiin. Kulkeminen onnistuu tapauskohtaisesti myös kauemmas Suomen sisällä. Yli 30 km päässä olevista paikoista pyydämme matkakorvauksen.

MAKSUEHDOT


Asiakas vastaa vain sovituista kustannuksista. Asiakas voi maksaa laskulla tai jos palvelu maksaa alle 500 € - pankkikortilla tai luottokortilla maksupäätteemme kanssa.

Lasku lähetetään sähköpostitse UKKO.FI-palvelun kautta kun olette vastaanottaneet tuotteen. Laskun maksuaika on 14 vrk.

TEKIJÄNOIKEUDET

 

Palveluntuottajalla on tekijänoikeudet. Asiakas saa ennalta sovittuihin tarkoituksiin käyttöoikeudet tuotteille. Kiellettyä kaikissa tilanteissa on toisille osapuolille tuotteiden antaminen tai myyminen sekä tuotteiden muokkaaminen tai manipulointi kuten Photoshop tai Instagram-filtterit.

Palveluntuottajalla on oikeus käyttää tuotteita portfolioissa ja markkinoinnissa. Valokuvien yhteydessä palveluntuottaja on aina mainittava, esimerkiksi merkitsemällä palveluntuottaja @ihana.visual somejulkaisuun.

AIKATAULU

 

Palveluntuottaja sitoutuu noudattamaan osapuolien sopimuksessa määriteltyä aikataulua. Muutoksista on ilmoitettava välittömästi kirjallisesti asiakkaalle. Jos toimitus viivästyy palveluntuottajasta johtuvasta syystä, asiakas saa kohtuullisen alennuksen.

TUOTTEIDEN TYYLI & VALINTA

 

Asiakas sitoutuu siihen, että palveluntuottaja päättää tuotteiden taiteellisen tyylin. Jos kyseessä on brändi, palveluntuottaja sitoutuu pysymään uskollisena brändin tyylille.

Valokuvaaja valitsee toimitettavat kuvat. Asiakkaalla ei ole oikeutta nähdä kaikkia otettuja kuvia.

MUUTOS & PERUUTUS

 

Jos muutos tehdään tuottajan ja asiakkaan välillä yhteisymmärryksellä, esim. kuvauspäivän siirto, ei osapuolet ole korvausvelvollisia.

VALOKUVAUSPALVELUT
Asiakas voi perua kuvausajan 24 tuntia aiemmin, mutta joutuu maksamaan 50 € peruutusmaksun. Alle 24 tuntia aiemmin tai jos asiakas ei ilmoita peruutuksesta ollenkaan, IHANA VISUALilla on oikeus veloittaa palvelu kokonaisuudessaan.

GRAAFISEN SUUNNITTELUN PALVELUT

Jos asiakas peruu kesken kaiken graafisen suunnittelun palvelun, on tämä velvollinen maksamaan 50% tuotteesta korvauksia ilman minkäänlaisia käyttöoikeuksia.

bottom of page