top of page
Image by Pawel Czerwinski

VALOKUVAUS

HENKILÖKUVAUS

Tarvitsetko uuden kuvan ansioluetteloosi tai haluatko päivittää profiilikuvasi? Oletko raskaana ja haluat ikuistaa elämän yhden kauneimmista hetkistä? Kuvaamme mielellämme sinua kauniissa Suomen luonnossa.

100 €

VALMISTUJAISKUVAT

Ikuista valmistuminen tai ripiltä pääsy kauniilla valmistujaiskuvilla. Voit valita haluamasi miljöön tai voimme miettiä sen teidän puolestanne. Kuvat voidaan ottaa myös koululla, kirkolla tai kotonanne.

120 €

NEWBORN- & LAPSIKUVAUS

Kuvaamme mielellämme lapsianne kotonanne tai miljöössä, aivan miten haluatte ja mikä on perheellenne parasta. Meillä on myös kokemusta ihanien erityislasten kanssa työskentelystä.

120 €

PERHEKUVAUS

Tarvitseeko uudet valokuvakehyksenne täytettä? Mennään ulos luontoon tai vaikka läheiseen puistoon kuvaamaan yhteisiä, ihania perhehetkiänne. Lemmikit ovat aina tervetulleita! Kuvaus voidaan toteuttaa myös vaikka kotisohvallanne, tutussa ja turvallisessa ympäristössä.

150 €

MYYNTIKUVAUS

Kaipaako verkkokauppasi yhtenäisempiä tuotekuvia? Haluatko yrityksesi Instagramiin houkuttelevia kuvia brändistäsi? Toteutamme mielellämme tuote- sekä brändikuvauksia yrityksesi markkinointia varten.

200 €

TAPAHTUMAT

Ole meihin yhteydessä ja kerro tapahtumastasi. Sovimme tapauskohtaisesti kuvien määrän, hinnaston sekä muut yksityiskohdat.

lisätietoA

Meille on tärkeintä, että valokuvaustilanne on teille rento ja mukava. Saatte olla juuri sellaisia kuin olettekin - juhlavia, arkisia, hassuttelevia tai vakavia. Te olette, me ikuistamme! 💜

Kuvaushinnat sisältävät alvin 24 %. Kuvauksien kesto on 1–2 tuntia ellei muuta sovita. Kuvat editoidaan ja toimitetaan salasanasuojattuun verkkokansioon. Kaikki kuvaukset sisältävät suunnittelun, valokuvausajan sekä huolellisen jälkikäsittelyn. Paketteihin sisältyy 10 kpl valmiita kuvia, tapahtumapaketin määrä tapauskohtaisesti. Lisäkuvat 20 € / kpl.

Lue lisää
sopimusehdoista.

Valo ota yhteyttä
bottom of page